کاووس همتی افزود: میانگین عملکرد سیر در مرودشت ۱۲ تن در هکتار است و پیش بینی می‌شود افزون بر هزار و ۲۰۰ تن سیر برداشت و روانه بازار شود.
کد خبر: ۹۶۹۵۶۰
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۵ 08 June 2021

تابناک فارس به نقل از صدا و سیما: مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت گفت: برداشت سیر از یکصد هکتار از مزارع این شهرستان آغاز شده است و تا تیرماه ادامه دارد.
کاووس همتی افزود: میانگین عملکرد سیر در مرودشت ۱۲ تن در هکتار است و پیش بینی می‌شود افزون بر هزار و ۲۰۰ تن سیر برداشت و روانه بازار شود.
وی بیان کرد: سیر در این شهرستان مرودشت با توجه به شرایط دمایی و پراکنش بارندگی در بهمن ماه کشت و برداشت نیز از خرداد آغاز و تا اوایل تیرماه ادامه دارد.
به گفته همتی؛ با توجه به شرایط آب و هوایی و حاصلخیزی خاک این منطقه، سیر تولیدی شهرستان مرودشت از کیفیت بالایی برخوردار است و با توجه به اینکه محصول سیر از لحاظ اقتصادی قابل رقابت با محصولات سبزی و صیفی و سایر محصولات پر آب است می‌تواند به عنوان یک محصول با مصرف آب کمتر در تناوب زراعی سایر محصولات قرار گیرد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت گفت: محصول تولیدی علاوه بر کشور‌های حوزه خلیج فارس به استان‌های تهران، کرمان و شهرستان‌های جنوبی هم ارسال می‌شود.

برچسب ها: برداشت ، سیر ، مرودشت
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار